عسل کوهی اصل به عسلی گفته می شود که انسان در تولید آن هیچ دخالتی ندارد و خود زنبور ها عسل را به همراه موم بر روی شاخه یا تنه ی درختان و شکاف سنگ و صخره و کوه ها تولید می شود. موم تولید شده توسط زنبور ها بسیار نرم و لطیف می باشد و جالب است بدانید با توجه به این که بافت نرمی دارد اما در آب حل نمی شود. نام دیگر این عسل، عسل وحشی یا عسل کوهستانی می باشد. عسل کوهی محدود است و همیشه موجود نیست و قیمت آن بسیار گران است ولی جایگاه این عسل برای شیخ نشینان عرب بسیار اهمیت دارد.
طبع و خاصیت عسل کوهی اصل
عسل کوهی حتی با عسل طبیعی و عسل ارگانیک قابل مقایسه نیست اگر بخواهیم در مورد طبع و خاصیت عسل کوهی صحبت کنیم باید بگوییم که عسل کوهی به دلیل ارگانیک بودن سرشار از خاصیت است که ما در زیر به چند مورد آن اشاره می کنیم:
- درمان بیماری های عروق قلبی
- درمان بیماری های گوارشی
- بهبود بیماری زخم معده و زخم روده
- درمان بیماری های پوستی
- درمان عفونت لثه و تقویت آن
- بهبود بیماری آسم
- بهبود بیماری میگرن
- کمک به درمان عفونت های زنانه
- کمک به درمان بیماری کم خونی
- درمان ناتوانی جنسی و افزایش میل جنسی
- تقویت سلامت حافظه و تقویت تمرکز
- تقویت نیروی بدنی و انرژی بخش
- تقویت سیستم ایمنی بدن
عسل کوهی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا به عنوان داروی طبیعی برای جلوگیری از بیماری سرطان می باشد و همچنین افرادی که تحت درمان بیماری سرطان هستند و شیمی درمانی انجام می دهند می توانند روزانه از این عسل مصرف کنند تا شاهد روند بهبودی خود باشند. همینطور افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند بدانند می توانند با خیال راحت این عسل را مصرف کنند.
اما باید توجه داشته باشید که تنها این عسل است که این خواص ها را دارد اگر شما عسل تقلبی که حاصل آب و شکر باشد تهیه کنید می تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود.
طبیعت عسل کوهی گرم است و یقینا برای کسانی که طبع یا مزاج سردی دارد بسیار مفید می باشد.
صادرات انواع عسل کوهی و فرآورده های آن
هر محصولی که از نظر کیفیت و مرغوب بودن بتواند برای کسانی که خارج از کشور هستند جلب توجه کند، آن محصول را می توان صادرات کرد. خوشبختانه در ایران تولید عسل مرغوب در مرحله ای می باشد که کشور ایران صادرات انواع عسل را انجام می دهد مخصوصا عسل کوهی، اما باید توجه کرد که برخی از افراد های سودجو هستند که عسل های معمولی را به عنوان عسل وحشی و عسل کوهی می نامند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.